93 736 36 20

Benvinguts a Egara Exclusives!

Oferta

A-EUDALD LA CREUETA ECOLOGIC


Referència: 10334

6 unitats per caixa

D.O. Penedes

Disponibilitat: En existència

Descripció del producte

Detalls

Composició varietal
Cabernet Sauvignon, Merlot i Petit Verdot

Contingut
14% Alcohol

Vinya
Terrer: La Vinya que dóna nom al vi. La creueta, orientada de nord-est a sud-oest, cosa que ens permet aconseguir una maduració òptima que ens dóna una graduació important; i merlot de la vinya L'Olivera, amb terra molt calcària argilosa i producció baixa, que ens dóna una potència important de frutia. Aquest conjunt de preculiaritats ens permet fer una bona criança en bótes i botella.

Mètode d'elaboració
Després d'una maceració llarga i un bon final de fermentació, es va posar el vi en rama a les bótes de roure francès i americà durant 12 mesos. Posteriorment segueix l'envelliment en ampolla.

Comentaris de tast
Color vermell intens. Aromes de bosc humit, matolls, fruites vermelles (prunes i mores) i espècies (predomina la canyella). La fusta està molt ben integrada al vi, donant unes sensacions molt agradables. En boca és molt intens i agradable on s'hi poden trobar notes de fruites vermelles i pebre. És un vi potent, glicèric i es troba en la seva fase òptima i d'esplandor.

Maridatge
Entrecota amb guarnició, perdius estofades, esofat de bou amb guarnició, xai al forn, pollastra amb salsa de trufes i acompanyat de xampinyons i patates. Calçots. Medallons de vedella amb bolets i avellanes.

Informació addicional

Informació addicional

Unitat de Mesura CAIXA
Tipo Vi Negre
Oferta Si
Denominació D.O. Penedes