El teu distribuïdor majorista de begudes i alimentació

COMPRA MÍNIMA A PARTIR DE 30 €

CACAOLAT PLASTIC 1/4 S.R.p6

Referència: 50111 ,

20,38 

En estoc

24 unitats per caixa

Añadir a la lista de deseos
Añadir a la lista de deseos

Descripció

Cacaolat es un batido de cacao de gran calidad con un sabor único apreciado por niños y mayores de más de 4 generaciones. Su fórmula secreta permanece intacta desde 1933 para disfrutar cada día del auténtico placer de Cacaolat.
Recuerda que para disfrutar de un buen Cacaolat te recomendamos agitar bien la botella para que se disuelva el característico poso. Se puede consumir caliente en invierno y bien frío en verano para potenciar su sabor refrescante.
Cacaolat se elabora con los ingredientes de mejor calidad y los granos del cacao más selecto. Lo que se traduce en la obtención de un alimento saludable, sabroso y con unas propiedades nutritivas excelentes.
Cacaolat Botella 200 ml “Ready to go”, ideal para consumir fuera del hogar o para raciones individuales.

Informació addicional

Punt Verd

0.293

Punt Verd + IBE

0.293

Unitat de Mesura

CAIXA

Unitat caixa

24

Venta a

Domicili

Varietat

Batut

Envasos retornables

El envàs retornable, l’opció més sostenible pel medi ambient. El sistema és molt clar, consumir, retornar, netejar i reutilitzar. Aquest sistema no és nou, al contrari, era un sistema molt utilitzat antigament en la distribució de diferents begudes. L’arribada del plàstic, i un model de consum basat en la cultura d’un sol ús, va fer que perdés pes. Arrel dels problemes ambientals que genera aquest tipus de consum, estar tornant a adquirir força en els darrers anys el format d’envàs retornable.

Les begudes d’envàs retornable són la forma més ecològica de consum, ja que fomentem la reutilització dels envasos, generant menys residus, reduint així, la petjada ecològica. A més és una forma d’estalvi ja que no pagues les botelles de vidre, consumeixes el contingut.

Des d’Egara Exclusives apostem per l’envàs retornable, i per això oferim una amplia gama de productes amb aquest tipus d’envàs: aigües, refresc, llet i cerveses. Pots consultar la nostre gamma dins de l’apartat de retornables.

Es un sistema de préstec o cessió de recipients que contenen els productes. El comprador paga un dipòsit pels envasos i la caixa a la primera compra. Per compres posterior del mateix producte, el consumidor només paga per la beguda concreta, descomptant el preu de l’envàs al retornar el recipient buit de la compra anterior. Si el comprador deixar de consumir el producte es retornar l’import del dipòsit inicial.
Primera compra: has de sol·licitar primera compra del producte i afegir envàs retornables, en compres posteriors del mateix producte no caldrà afegir l’envàs.

Es un sistema força utilitzat en hostaleria, i ara hem traspassat a client particular. Per consultar si estàs dins la zona d’enviament pots fer-ho clicant al següent enllaç.
Pot enviar-nos un correu a vendes@egaraexclusives.cat
Si això passes afegirem l’import corresponent en el moment de la recollida.
Abrir chat