El teu distribuïdor majorista de begudes i alimentació

COMPRA MÍNIMA A PARTIR DE 30 €

Oferta!

TONICA SCHWEPPES LLAUNA

Referència: 60445 ,

19,58 

En estoc

24 unitats per caixa

Añadir a la lista de deseos
Añadir a la lista de deseos

Descripció

Schweppes es una marca de bebidas carbonatadas internacional que llegó a España en la década de los 50 y que actualmente pertenece al grupo Orangina-Schweppes. El nombre proviene de Jacob Schweppes, un joyero alemán del siglo XVIII, y científico aficionado, que creó el primer proceso industrial para producir agua mineral “artificial” carbonatada, y poniendo la primera piedra de la industria de bebidas refrescantes moderna. Su actual eslogan es: “Schweppes, enseñando a amar la Tónica desde 1783”.
Única e inimitable, la tónica es Schweppes. Nació en 1870 y millones de consumidores en todo el mundo la consideran la original por su fina y duradera burbuja. Perfecta para tomar sola o como parte de un combinado, sobre todo con ginebra y vodka.

Informació addicional

Marca

Schweppes

Punt Verd

0.07

Punt Verd + IBE

0.07

Unitat de Mesura

CAIXA

Unitat caixa

24

Venta a

Domicili

Envasos retornables

El envàs retornable, l’opció més sostenible pel medi ambient. El sistema és molt clar, consumir, retornar, netejar i reutilitzar. Aquest sistema no és nou, al contrari, era un sistema molt utilitzat antigament en la distribució de diferents begudes. L’arribada del plàstic, i un model de consum basat en la cultura d’un sol ús, va fer que perdés pes. Arrel dels problemes ambientals que genera aquest tipus de consum, estar tornant a adquirir força en els darrers anys el format d’envàs retornable.

Les begudes d’envàs retornable són la forma més ecològica de consum, ja que fomentem la reutilització dels envasos, generant menys residus, reduint així, la petjada ecològica. A més és una forma d’estalvi ja que no pagues les botelles de vidre, consumeixes el contingut.

Des d’Egara Exclusives apostem per l’envàs retornable, i per això oferim una amplia gama de productes amb aquest tipus d’envàs: aigües, refresc, llet i cerveses. Pots consultar la nostre gamma dins de l’apartat de retornables.

Es un sistema de préstec o cessió de recipients que contenen els productes. El comprador paga un dipòsit pels envasos i la caixa a la primera compra. Per compres posterior del mateix producte, el consumidor només paga per la beguda concreta, descomptant el preu de l’envàs al retornar el recipient buit de la compra anterior. Si el comprador deixar de consumir el producte es retornar l’import del dipòsit inicial.
Primera compra: has de sol·licitar primera compra del producte i afegir envàs retornables, en compres posteriors del mateix producte no caldrà afegir l’envàs.

Es un sistema força utilitzat en hostaleria, i ara hem traspassat a client particular. Per consultar si estàs dins la zona d’enviament pots fer-ho clicant al següent enllaç.
Pot enviar-nos un correu a vendes@egaraexclusives.cat
Si això passes afegirem l’import corresponent en el moment de la recollida.
Abrir chat