El teu distribuïdor majorista de begudes i alimentació

COMPRA MÍNIMA A PARTIR DE 30 €

TONICA SCHWEPPES S.R. PACK-4

Referència: 60401 ,

29,22 

En estoc

6 unitats per caixa

Añadir a la lista de deseos
Añadir a la lista de deseos

Descripció

Schweppes &eacutes una marca de begudes carbonatades internacional que va arribar a Espanya en la d&egravecada dels 50 i que actualment pertany al grup Orangina-Schweppes. El nome prov&eacute de Jacob Schweppes, un joier alemany del segle XVIII, i cient&iacutefic aficionat, que va crear el primer proc&eacutes industrial per produ&iumlr aigua mineral &quotartificial&quot carbonatada, i posant la primera pedra de la industria de begudes refrescants moderna. El seu actual esl&ogravegan &eacutes: &quotSchweppes, ensenyant a estimar la T&ogravenica desde 1783&quot.
&Uacutenica i inimitable, la t&oacutenica es Schweppes. Va n&eacuteixer en 1870 i mililons de consumidors en tot el m&oacuten la consideren la original per la seva fina i durable bombolla. Perfecte per pendre sola o com a part d’un combinat, sobre tot amb ginebra i vodka.

Informació addicional

Marca

Schweppes

Punt Verd

0.27

Punt Verd + IBE

0.27

Unitat de Mesura

pack

Unitat caixa

6

Venta a

Domicili

Oferta

No

Envasos retornables

El envàs retornable, l’opció més sostenible pel medi ambient. El sistema és molt clar, consumir, retornar, netejar i reutilitzar. Aquest sistema no és nou, al contrari, era un sistema molt utilitzat antigament en la distribució de diferents begudes. L’arribada del plàstic, i un model de consum basat en la cultura d’un sol ús, va fer que perdés pes. Arrel dels problemes ambientals que genera aquest tipus de consum, estar tornant a adquirir força en els darrers anys el format d’envàs retornable.

Les begudes d’envàs retornable són la forma més ecològica de consum, ja que fomentem la reutilització dels envasos, generant menys residus, reduint així, la petjada ecològica. A més és una forma d’estalvi ja que no pagues les botelles de vidre, consumeixes el contingut.

Des d’Egara Exclusives apostem per l’envàs retornable, i per això oferim una amplia gama de productes amb aquest tipus d’envàs: aigües, refresc, llet i cerveses. Pots consultar la nostre gamma dins de l’apartat de retornables.

Es un sistema de préstec o cessió de recipients que contenen els productes. El comprador paga un dipòsit pels envasos i la caixa a la primera compra. Per compres posterior del mateix producte, el consumidor només paga per la beguda concreta, descomptant el preu de l’envàs al retornar el recipient buit de la compra anterior. Si el comprador deixar de consumir el producte es retornar l’import del dipòsit inicial.
Primera compra: has de sol·licitar primera compra del producte i afegir envàs retornables, en compres posteriors del mateix producte no caldrà afegir l’envàs.

Es un sistema força utilitzat en hostaleria, i ara hem traspassat a client particular. Per consultar si estàs dins la zona d’enviament pots fer-ho clicant al següent enllaç.
Pot enviar-nos un correu a vendes@egaraexclusives.cat
Si això passes afegirem l’import corresponent en el moment de la recollida.
Abrir chat