93 736 36 20

Benvinguts a Egara Exclusives!

VERI 1L VIDRE RETORNABLE

A la primera compra d'un producte amb envàs retornable s'aplicarà un càrrec com a dipòsit d'aquest envàs. Aquest import s'abonarà quan es tornin els envasos, en el cas que vulguis seguir consumint el producte simplement et recollirem els envasos buits i te'ls canviarem pels plens.
Referència: 30210

12 unitats per caixa

 

L'unitat li surt a 0,52 €

Disponibilitat: En existència

6,27 €
6,27 €

*Camps necessaris

Veri

Descripció del producte

Detalls

Història
Al cor dels Pirineus, en plenes muntanyes de la Vall de Benasc, es troba el manantial de Veri, un paratge privilegiat, de bellesa incomparable, envoltat per les més alts cims de la serralada pirinenca, lluny de tota agressió urbana i industrial. L'aigua procedent del desglaç i de les abundants pluges es filtra i purifica a través de formacions rocoses.

Característiques
Amb el pas del temps, l'aigua s'enriqueix lentament amb les sals minerals i els oligoelements propis del subsòl pirinenc. Aquest procés natural permet obtenir una aigua mineral natural, pura, cristal.lina, amb un sabor únic, d'extrema qualitat i qualitats úniques, on destaca el ser baixa en sodi.

Recomenacions
Especialment indicada en les dietes per a persones hipertenses, preparació de biberons de lactants i aliments infantils.

Informació addicional

Informació addicional

Marca Veri
Unitat Caixa 12
Unitat de Mesura CAIXA
Oferta No
Categories Vidre retornable