El teu distribuïdor majorista de begudes i alimentació

COMPRA MÍNIMA A PARTIR DE 30 €

RUEDA VERDEJO VEGA REINA

Referència: 10370 ,

33,32 

En estoc

6 unitats per caixa

Añadir a la lista de deseos
Añadir a la lista de deseos

Descripció

Composició varietal
90% Verdejo, 10% sauvignon blanc

Vinyes
Cellers Vega de la Reina posseeix pròpies vinyes a la localitat val·lisoletana de Valdestillas, a la vora dels rius Duero i Adaja. Es tracta d’una finca de més de 100 hectàrees d’extensió dedicada principalment al cultiu de varietats blanques acollides a la Denominació d’Origen Rueda (majoritàriament Verdejo i Sauvignon Blanc). És una zona de clima clarament continental; terra, d’origen al·luvial, amb textura franc sorrenca i pedregosa en superfície, és molt apropiat per al cultiu de la vinya, autòctona de la comarca.

Mètode d’elaboració
La verema es realitza a la nit, evitant altes temperatures, minimitzant les oxidacions, pèrdues aromàtiques i maceracions indesitjables. Únicament el most rovell és utilitzat en la seva elaboració. La fermentació es realitza en dipòsits d’acer inoxidable durant un període es entre 15 i 20 dies. Després d’un repòs de 2/3 mesos, és estabilitzat, filtrat i embotellat.

Comentaris de tast
Groc palla amb ribets verdosos. Aroma intens i delicat, on es conjuguen les fruites blanques amb records herbacis i anisats. Rodó en boca, suau i untuós, amb un agradable amargor final que li aporta gran persistència.

Maridatge
Ideal per acompanyar peix, marisc, aperitius, arrossos i carns blanques.

Informació addicional

Punt Verd

0.1

Punt Verd + IBE

0.1

Unitat de Mesura

CAIXA

Unitat caixa

6

Venta a

Domicili

Tipus

Vi Blanc

Oferta

No

Denominació

D.O. Rueda

Envasos retornables

El envàs retornable, l’opció més sostenible pel medi ambient. El sistema és molt clar, consumir, retornar, netejar i reutilitzar. Aquest sistema no és nou, al contrari, era un sistema molt utilitzat antigament en la distribució de diferents begudes. L’arribada del plàstic, i un model de consum basat en la cultura d’un sol ús, va fer que perdés pes. Arrel dels problemes ambientals que genera aquest tipus de consum, estar tornant a adquirir força en els darrers anys el format d’envàs retornable.

Les begudes d’envàs retornable són la forma més ecològica de consum, ja que fomentem la reutilització dels envasos, generant menys residus, reduint així, la petjada ecològica. A més és una forma d’estalvi ja que no pagues les botelles de vidre, consumeixes el contingut.

Des d’Egara Exclusives apostem per l’envàs retornable, i per això oferim una amplia gama de productes amb aquest tipus d’envàs: aigües, refresc, llet i cerveses. Pots consultar la nostre gamma dins de l’apartat de retornables.

Es un sistema de préstec o cessió de recipients que contenen els productes. El comprador paga un dipòsit pels envasos i la caixa a la primera compra. Per compres posterior del mateix producte, el consumidor només paga per la beguda concreta, descomptant el preu de l’envàs al retornar el recipient buit de la compra anterior. Si el comprador deixar de consumir el producte es retornar l’import del dipòsit inicial.
Primera compra: has de sol·licitar primera compra del producte i afegir envàs retornables, en compres posteriors del mateix producte no caldrà afegir l’envàs.

Es un sistema força utilitzat en hostaleria, i ara hem traspassat a client particular. Per consultar si estàs dins la zona d’enviament pots fer-ho clicant al següent enllaç.
Pot enviar-nos un correu a vendes@egaraexclusives.cat
Si això passes afegirem l’import corresponent en el moment de la recollida.
Abrir chat