El teu distribuïdor majorista de begudes i alimentació

COMPRA MÍNIMA A PARTIR DE 30 €

Empresa especialitzada en la venda i distribució de primeres marques, begudes i alimentació

Som una empresa familiar fundada el 1968, amb vocació a servei, oferint des del primer dia el suport que necessiten els nostres clients en el sector de l’hostaleria, gràcies al nostre equip de professionals que els guien i assessoren en totes les fases.

El nostre compromís és oferir una amplia gamma de productes, pel canal horeca, distribuint i servint amb total diligència als nostres clients, per la zona del Vallès Occidental.

+ 0 referències
Primeres marques a preus competitius
+ 0 anys
Al costat de l’hostaleria

Estrella Damm

Distribuïdors oficials per la zona de Terrassa

Distribució per l'hostaleria

Un ampli ventall de productes per professionals

Som distribuïdors oficial d’Estrella Damm, marca cervesera puntera en el sector, oferint tota la gamma de productes a la zona de Terrassa. La nostra gamma es complementa amb primeres marques a preus competitius gràcies a la nostra unió amb el grup de distribució Costa Brava, es pot oferir una amplia gamma donant resposta a les necessitats del mercat.

Oferint servei en:

Café Crem, és un dels torradors històrics del nostre país. Des de 1950 no ha deixat de produir cafè de la millor qualitat. Orientats a l’excel·lència i qualitat, des de Cafè Crem, treballen amb una premissa, controlant les produccions des d’origen, aconseguint una gamma de cafè extensa, homogènia i de finques seleccionades en funció de la qualitat i les condicions laborals dels treballadors.

Des d’Egara Exclusives, juntament amb Café Crem, oferim un ampli ventall de possibilitats per oferir al seu establiment, bar, cafeteria, restaurant o hotel l’opció que més s’ajusti:

Oferim una àmplia gamma de vins i caves, per cobrir totes les necessitats.

L’assessorem sobre quins s’ajusten millor segons el perfil del seu client i el seu establiment.

Personalitzant al màxim la seva carta de vins i aconseguint una major competitivitat en la seva oferta.

Historia

Egara Exclusives neix de l’Associació entre Ramón Prat i Salvador Barcons, dos professionals que venien del món de la distribució del Vi.

Comencen la seva marxa el 1968, però no és fins el 1974 quan es constitueix como a societat i comença a treballa com a distribuïdor oficial de la casa Damm.

1968

El 1991, s’integra dins el grup de distribució COSTA BRAVA, una agrupació de distribuïdors catalans i nacionals, líder en el mercat.
La inclusió al grup costa brava, permet ampliar la nostre gamma de productes i recentment, oferir un servei d’entrega de 24h a través de Picking.

1991

El 2001, se’ns atorga la distribució oficial de Cafè Crem a la comarca del Vallès Occidental. Una empresa amb més de 50 anys d’experiència en la torrefacció del cafè.
Es en aquest mateix any que adquirim la marca d’alimentació PIGOT, amb una extensa gamma de productes de qualitat altament contrastada.

2001

El 2009, introduïm la Responsabilitat Social, atorgant-nos l’any següent el Premi a la creació de Valor Social Unim.

2009

El 2015, creem una divisió de vins especialitzada, per poder oferir un millor servei personalitzat al nostre client.
Es en aquest mateix any, adquirim a través del Grup Costa Brava, finques cafeteres pròpies a la República Dominicana i llancem el Cafè Mieludo, el primer cafè per veure sense sucre.

2015

El 2016 fem un canvi d’imatge reforçant la procedència i llancem nova web.

2016

El 2019, obrim una nova línia de negoci, amb la venda de part dels nostres productes a domicili i a les empreses. Operant a la zona del Vallès Occidental.

2019

Actualment, estem centrats en la digitalització d’alguns dels processos. Per tal de millorar en eficiència, productivitat i servei al client.

2022

Tot aquest llarg camí ha estat i és possible, gràcies a la contribució d'un equip humà de primer nivell, que ha ajudat a augmentar contínuament el nombre de clients satisfets, motiu principal de ser de la nostra empresa.

Responsabilitat Social

És un nou concepte que retorna a les empreses els principis ètics i de respecte a les persones i al medi ambient.

Per tant, l’empresa incorpora de forma voluntària aspectes ambientals i socials en la seva gestió empresarial i té en compte els efectes de la seva activitat en la societat, el medi ambient i la relació que manté amb les parts interessades: clients, equip humà, proveïdors, comunitat…

Exclusivas Egara ha estat una de les 30 PIMES catalanes que ha participat en el Programa RSE.PIME promogut pel Departament de Treball i el Consell de Cambres de Catalunya, per incorporar la responsabilitat social en la seva gestió empresarial.

ELS NOSTRES COMPROMISOS SÓN AMB : ELS NOSTRES COMPROMISOS SÓN AMB : ELS NOSTRES COMPROMISOS SÓN AMB :

Abrir chat