El teu distribuïdor majorista de begudes i alimentació

COMPRA MÍNIMA A PARTIR DE 30 €

EL CASTILLO 1.1/2 6x2

Referència: 50028 ,

20,76 

En estoc

12 unitats per caixa

Añadir a la lista de deseos
Añadir a la lista de deseos

Descripció

Desde 1973 nos dedicamos a la elaboración y comercialización de productos lácteos. La calidad reconocida y avalada de los productos El Castillo nace del respeto por lo puro y natural, de la continua investigación de las necesidades nutricionales y de consumo y de nuestra firme apuesta por la modernidad y el desarrollo tecnológico. Todo ello unido al sabor placentero de la leche de siempre y al saber hacer de hace más de treinta años se refleja en el aval de nuestros consumidores, en cómo perciben nuestros productos y en la confianza depositada en nuestra marca.
La leche en botella se somete a un proceso de esteriliación que le confiere un sabor especial y muy identificado por los consumidores. Además, este proceso de esterilización permite ofrecer mayor caducidad que el UHT.
La botella de 1,5 litros es el envase más usado, después del brik, en el mercado lácteo general.
Información nutricional (x 100ml):Valor energético: 264 kj / 63 kcal,Grasas: 3,6 gr,    Ácidos grasos saturados: 2,5 gr ,Hidratos de carbono: 4,7 gr , Azúcares 4,7gr,Proteínas:3,0 gr ,Sodio: 0,05 gr, Equivalente en sal: 0,13 gr ,Calcio: 110 mg

Informació addicional

Punt Verd

0.1606

Punt Verd + IBE

0.1606

Unitat de Mesura

CAIXA

Unitat caixa

12

Venta a

Domicili

Varietat

Sencera

Envasos retornables

El envàs retornable, l’opció més sostenible pel medi ambient. El sistema és molt clar, consumir, retornar, netejar i reutilitzar. Aquest sistema no és nou, al contrari, era un sistema molt utilitzat antigament en la distribució de diferents begudes. L’arribada del plàstic, i un model de consum basat en la cultura d’un sol ús, va fer que perdés pes. Arrel dels problemes ambientals que genera aquest tipus de consum, estar tornant a adquirir força en els darrers anys el format d’envàs retornable.

Les begudes d’envàs retornable són la forma més ecològica de consum, ja que fomentem la reutilització dels envasos, generant menys residus, reduint així, la petjada ecològica. A més és una forma d’estalvi ja que no pagues les botelles de vidre, consumeixes el contingut.

Des d’Egara Exclusives apostem per l’envàs retornable, i per això oferim una amplia gama de productes amb aquest tipus d’envàs: aigües, refresc, llet i cerveses. Pots consultar la nostre gamma dins de l’apartat de retornables.

Es un sistema de préstec o cessió de recipients que contenen els productes. El comprador paga un dipòsit pels envasos i la caixa a la primera compra. Per compres posterior del mateix producte, el consumidor només paga per la beguda concreta, descomptant el preu de l’envàs al retornar el recipient buit de la compra anterior. Si el comprador deixar de consumir el producte es retornar l’import del dipòsit inicial.
Primera compra: has de sol·licitar primera compra del producte i afegir envàs retornables, en compres posteriors del mateix producte no caldrà afegir l’envàs.

Es un sistema força utilitzat en hostaleria, i ara hem traspassat a client particular. Per consultar si estàs dins la zona d’enviament pots fer-ho clicant al següent enllaç.
Pot enviar-nos un correu a vendes@egaraexclusives.cat
Si això passes afegirem l’import corresponent en el moment de la recollida.
Abrir chat