El teu distribuïdor majorista de begudes i alimentació

COMPRA MÍNIMA A PARTIR DE 30 €

GRANINI 1L PINYA

Referència: 40155 ,

15,97 

En estoc

6 unitats per caixa

Añadir a la lista de deseos
Añadir a la lista de deseos

Descripció

Néctar Granini Piña, la sensación exótica ideal para cócteles tropicales.
Los zumos y néctares de Granini están hechos para los “amantes de la fruta”, para aquellos que toman fruta no sólo para equilibrar su dieta, sino también para disfrutar de su sabor y su frescura. La promesa de Granini es ofrecer la experiencia más intensa de la fruta natural: olor, color, sabor, textura y paladar.
Granini ofrece al consumidor zumos y néctares premium de la mejor calidad.

Informació addicional

Marca

Granini

Punt Verd

0.101

Punt Verd + IBE

0.101

Unitat de Mesura

CAIXA

Unitat caixa

6

Venta a

Domicili

Envasos retornables

El envàs retornable, l’opció més sostenible pel medi ambient. El sistema és molt clar, consumir, retornar, netejar i reutilitzar. Aquest sistema no és nou, al contrari, era un sistema molt utilitzat antigament en la distribució de diferents begudes. L’arribada del plàstic, i un model de consum basat en la cultura d’un sol ús, va fer que perdés pes. Arrel dels problemes ambientals que genera aquest tipus de consum, estar tornant a adquirir força en els darrers anys el format d’envàs retornable.

Les begudes d’envàs retornable són la forma més ecològica de consum, ja que fomentem la reutilització dels envasos, generant menys residus, reduint així, la petjada ecològica. A més és una forma d’estalvi ja que no pagues les botelles de vidre, consumeixes el contingut.

Des d’Egara Exclusives apostem per l’envàs retornable, i per això oferim una amplia gama de productes amb aquest tipus d’envàs: aigües, refresc, llet i cerveses. Pots consultar la nostre gamma dins de l’apartat de retornables.

Es un sistema de préstec o cessió de recipients que contenen els productes. El comprador paga un dipòsit pels envasos i la caixa a la primera compra. Per compres posterior del mateix producte, el consumidor només paga per la beguda concreta, descomptant el preu de l’envàs al retornar el recipient buit de la compra anterior. Si el comprador deixar de consumir el producte es retornar l’import del dipòsit inicial.
Primera compra: has de sol·licitar primera compra del producte i afegir envàs retornables, en compres posteriors del mateix producte no caldrà afegir l’envàs.

Es un sistema força utilitzat en hostaleria, i ara hem traspassat a client particular. Per consultar si estàs dins la zona d’enviament pots fer-ho clicant al següent enllaç.
Pot enviar-nos un correu a vendes@egaraexclusives.cat
Si això passes afegirem l’import corresponent en el moment de la recollida.
Abrir chat