93 736 36 20

Benvinguts a Egara Exclusives!

La Nostra Història

Exclusivas Egara

1.968 L'associació de Ramon Prat i Salvador Barcons va ser l'inici de l'empresa. Prèviament ja havien adquirit individualment experiència repartint vins a domicilis i a les bodegues.

 

1.974 Constitució del nom EXCLUSIVAS EGARA S.A., i principi de la distribució oficial de cerveses DAMM.

 

1.991 Integració al grup de distribució COSTA BRAVA, agrupació líder amb més de 30 distribuïdors repartits arreu de Catalunya i del territori nacional. Aquest fet ens va permetre oferir als nostres clients un ampli ventall de nous productes.

 

1.999 Inauguració de les noves instal.lacions amb 6.000 metres quadrats de superfície per donar cabuda al creixement de l'empresa.

2.001 Exclusivas Egara S.A. es nomenat distribuïdor oficial de CAFÈ CREM a la comarca del Vallès Occidental, empresa amb més de 50 anys d'experiència en la torrefacció del cafè.

2.001 Adquisició de la marca d'alimentació PIGOT amb una extensa gamma de productes d'una qualitat altament contrastada.

 

2.009 Introducció de la RSE a l'empresa.

 

2.010 Premi a la Creació de Valor Social Unimm

 

2.015 Creació d'una divisió de vins especialitzada.

 

2.015 Adquisició mitjançant el Grup Costa Brava de finques cafeteres pròpies a la República Dominicana i llançament de Café Mieludo, el primer cafè per veure amb menys sucre.

 

2.016 Canvi d'imatge i llançament de la nova pàgina web: egaraexclusives.com

 

Tot aquest llarg camí ha estat possible gràcies a la contribució d'un equip humà de primer nivell i que ha ajudat a augmentar contínuament el nombre de clients satisfets, motiu principal de ser de la nostra empresa.