El teu distribuïdor majorista de begudes i alimentació

COMPRA MÍNIMA A PARTIR DE 30 €

INEDIT 3/4 S.R.

Referència: 81 ,

47,67 

En estoc

Estrella Damm INEDIT, la primera cervesa creada per acompanyar els àpats.

Añadir a la lista de deseos
Añadir a la lista de deseos

Descripció

Història
Estrella Damm INEDIT, la primera cervesa creada per acompanyar els àpats. Ferran Adrià, Juli Soler, els sommeliers d’el Bulli i els mestres cervesers de Damm creen un nou concepte de cervesa. Per primera vegada, una cervesa podrà ser una alternativa al vi en els millors restaurants.

Composició
Estrella Damm Inedit és un cupatge únic, barreja de malts d’ordi i blat, aromatitzat amb espècies (coriandre, pell de taronja i regalèssia) llevat i aigua.

Nota de tast
Alta intensitat i complexitat aromàtica, amb aspecte lleugerament tèrbol. Molt afruitada i floral en nas, amb sensació de llevat fresc i records a espècies dolces. Es tracta d’una cervesa de textura cremosa i fresca, suau volum i carbònic delicat. Té un postgust llarg i de record afable.

Consells
Per gaudir de tota la intensitat d’Estrella Damm Inedit es recomana mantenir en glaçonera durant el servei i servir en copes de vi blanc. S’aconsella no omplir més de la meitat de la copa per apreciar perfectament les seves virtuts.

Informació addicional

Punt Verd

0.276

Punt Verd + IBE

0.276

Unitat de Mesura

CAIXA

Unitat caixa

12

Venta a

Domicili

Envasos retornables

El envàs retornable, l’opció més sostenible pel medi ambient. El sistema és molt clar, consumir, retornar, netejar i reutilitzar. Aquest sistema no és nou, al contrari, era un sistema molt utilitzat antigament en la distribució de diferents begudes. L’arribada del plàstic, i un model de consum basat en la cultura d’un sol ús, va fer que perdés pes. Arrel dels problemes ambientals que genera aquest tipus de consum, estar tornant a adquirir força en els darrers anys el format d’envàs retornable.

Les begudes d’envàs retornable són la forma més ecològica de consum, ja que fomentem la reutilització dels envasos, generant menys residus, reduint així, la petjada ecològica. A més és una forma d’estalvi ja que no pagues les botelles de vidre, consumeixes el contingut.

Des d’Egara Exclusives apostem per l’envàs retornable, i per això oferim una amplia gama de productes amb aquest tipus d’envàs: aigües, refresc, llet i cerveses. Pots consultar la nostre gamma dins de l’apartat de retornables.

Es un sistema de préstec o cessió de recipients que contenen els productes. El comprador paga un dipòsit pels envasos i la caixa a la primera compra. Per compres posterior del mateix producte, el consumidor només paga per la beguda concreta, descomptant el preu de l’envàs al retornar el recipient buit de la compra anterior. Si el comprador deixar de consumir el producte es retornar l’import del dipòsit inicial.
Primera compra: has de sol·licitar primera compra del producte i afegir envàs retornables, en compres posteriors del mateix producte no caldrà afegir l’envàs.

Es un sistema força utilitzat en hostaleria, i ara hem traspassat a client particular. Per consultar si estàs dins la zona d’enviament pots fer-ho clicant al següent enllaç.
Pot enviar-nos un correu a vendes@egaraexclusives.cat
Si això passes afegirem l’import corresponent en el moment de la recollida.
Abrir chat