El teu distribuïdor majorista de begudes i alimentació

COMPRA MÍNIMA A PARTIR DE 30 €

LLET NOSTRA BRICK SEMI DESNATADA 1L 6x2

Referència: 50039 ,

12,50 

En estoc

12 unitats per caixa

Añadir a la lista de deseos
Añadir a la lista de deseos

Descripció

Llet Nostra nace en el año 2003 cuando 215 explotaciones familiares catalanas se unen para garantizar la salida de leche a un precio justo contribuyendo así a dar continuidad al sector. La fuerza de esta iniciativa surge de sus valores: origen, experiencia, calidad y compromiso con el sector ganadero y los consumidores. Forman parte del proyecto las cooperativas Lechera de Campllong, Ganaderos del Baix Empordà, Cadí, Lechera de Mollerussa y Comarca y como socios colaboradores: Agropecuaria de Vallfogona del Ripollès y la SAT Vall de Bas.
Llet Nostra esta sometida a un único tratamiento térmico, ofrece el 100% de su valor nutricional y un sabor muy natural, propio de la leche de nuestras pastos.
Informació nutricional Valor mitjà per 100ml:
VALOR ENERGÉTICO: 99 kcal / 412kj PROTEÍNAS: 3,5G HIDRATOS DE CARBONO: 17,5g GRASAS: 3,2g

Informació addicional

Punt Verd

0.14

Punt Verd + IBE

0.14

Unitat de Mesura

CAIXA

Unitat caixa

12

Venta a

Domicili

Oferta

No

Varietat

Semi Desnatada

Envasos retornables

El envàs retornable, l’opció més sostenible pel medi ambient. El sistema és molt clar, consumir, retornar, netejar i reutilitzar. Aquest sistema no és nou, al contrari, era un sistema molt utilitzat antigament en la distribució de diferents begudes. L’arribada del plàstic, i un model de consum basat en la cultura d’un sol ús, va fer que perdés pes. Arrel dels problemes ambientals que genera aquest tipus de consum, estar tornant a adquirir força en els darrers anys el format d’envàs retornable.

Les begudes d’envàs retornable són la forma més ecològica de consum, ja que fomentem la reutilització dels envasos, generant menys residus, reduint així, la petjada ecològica. A més és una forma d’estalvi ja que no pagues les botelles de vidre, consumeixes el contingut.

Des d’Egara Exclusives apostem per l’envàs retornable, i per això oferim una amplia gama de productes amb aquest tipus d’envàs: aigües, refresc, llet i cerveses. Pots consultar la nostre gamma dins de l’apartat de retornables.

Es un sistema de préstec o cessió de recipients que contenen els productes. El comprador paga un dipòsit pels envasos i la caixa a la primera compra. Per compres posterior del mateix producte, el consumidor només paga per la beguda concreta, descomptant el preu de l’envàs al retornar el recipient buit de la compra anterior. Si el comprador deixar de consumir el producte es retornar l’import del dipòsit inicial.
Primera compra: has de sol·licitar primera compra del producte i afegir envàs retornables, en compres posteriors del mateix producte no caldrà afegir l’envàs.

Es un sistema força utilitzat en hostaleria, i ara hem traspassat a client particular. Per consultar si estàs dins la zona d’enviament pots fer-ho clicant al següent enllaç.
Pot enviar-nos un correu a vendes@egaraexclusives.cat
Si això passes afegirem l’import corresponent en el moment de la recollida.
Abrir chat