El teu distribuïdor majorista de begudes i alimentació

COMPRA MÍNIMA A PARTIR DE 30 €

TURIA DAMM 1/3 RETORNABLE

25,41 

A la primera compra d’un producte amb envàs retornable s’aplicarà un càrrec com a dipòsit d’aquest envàs. Aquest import s’abonarà quan es tornin els envasos, en el cas que vulguis seguir consumint el producte simplement et recollirem els envasos buits i te’ls canviarem pels plens.

En estoc

Caixes a retornar
Añadir a la lista de deseos
Añadir a la lista de deseos

Descripció

Mètode d’elaboració
Túria és una cervesa torrada, de color amber intens i reflexos vermellosos. No obstant això, el fet de ser una cervesa torrada, no vol dir que sigui una cervesa forta. Igual que en torrar una llesca de pa, aquest passa a tenir un gust diferent però no per això més forta, amb la cervesa passa el mateix. Túria és fresca, amb un toc amarg i cítric.

Nota de cata
La malta torrada, que s’obté d’un procés similar al de la torrefacció del cafè, aporta el color vermellós tan característic d’aquesta cervesa.

Grau d’alcohol
5,4%. Volum.

Temperatura recomenada
Entre 0º i 4º C.

Informació addicional

Marca

Turia

Punt Verd

0.024

Punt Verd + IBE

0.024

Unitat de Mesura

CAIXA

Unitat caixa

24

Venta a

Domicili

Oferta

Si

Categories

Vidre retornable

Envasos retornables

El envàs retornable, l’opció més sostenible pel medi ambient. El sistema és molt clar, consumir, retornar, netejar i reutilitzar. Aquest sistema no és nou, al contrari, era un sistema molt utilitzat antigament en la distribució de diferents begudes. L’arribada del plàstic, i un model de consum basat en la cultura d’un sol ús, va fer que perdés pes. Arrel dels problemes ambientals que genera aquest tipus de consum, estar tornant a adquirir força en els darrers anys el format d’envàs retornable.

Les begudes d’envàs retornable són la forma més ecològica de consum, ja que fomentem la reutilització dels envasos, generant menys residus, reduint així, la petjada ecològica. A més és una forma d’estalvi ja que no pagues les botelles de vidre, consumeixes el contingut.

Des d’Egara Exclusives apostem per l’envàs retornable, i per això oferim una amplia gama de productes amb aquest tipus d’envàs: aigües, refresc, llet i cerveses. Pots consultar la nostre gamma dins de l’apartat de retornables.

Es un sistema de préstec o cessió de recipients que contenen els productes. El comprador paga un dipòsit pels envasos i la caixa a la primera compra. Per compres posterior del mateix producte, el consumidor només paga per la beguda concreta, descomptant el preu de l’envàs al retornar el recipient buit de la compra anterior. Si el comprador deixar de consumir el producte es retornar l’import del dipòsit inicial.
Primera compra: has de sol·licitar primera compra del producte i afegir envàs retornables, en compres posteriors del mateix producte no caldrà afegir l’envàs.

Es un sistema força utilitzat en hostaleria, i ara hem traspassat a client particular. Per consultar si estàs dins la zona d’enviament pots fer-ho clicant al següent enllaç.
Pot enviar-nos un correu a vendes@egaraexclusives.cat
Si això passes afegirem l’import corresponent en el moment de la recollida.
Abrir chat